Dinsdag 7 mei - GEMEENTEAVOND: de kerk in het dorp Dinsdag 7 mei - GEMEENTEAVOND: de kerk in het dorp
Zoals u in het kerkblad heeft kunnen lezen hopen wij dinsdagavond de jaarlijkse gemeenteavond te organiseren.

Om 19:30 is de zaal open een kunt u koffie of thee krijgen.

De avond begint om 20:00 uur en duurt tot 21:30 uur, daarna is er gelegenheid om iets te drinken en na te praten.
De voorzitter van de KR zal aan het begin van de avond kort ingaan op de stand van zaken binnen de PGO zeker wb het beroepingswerk, aan het einde van de avond krijgt u gelegenheid eventueel vragen te stellen over o.a. de vandaag bij de ingang gereed liggende jaarrekeningen.

Het hoofdonderwerp van de gemeenteavond wordt door mw. Mathilde Meulensteen gepresenteerd en geleid.
Als dorpskerkambassadeur (functie van de kerk in het dorp) zal zij de gemeente informeren over andere mogelijkheden en zienswijzen naar kerk in het dorp zijn, op basis van ervaringen en  voorbeelden van andere dorpen.
De bedoeling is dat we op deze avond gaan dromen over mogelijkheden en onmogelijkheden op het dorp, met het dorp, in de kerk, vanuit de kerk, vanuit het dorp.
Wie wil je zijn als  kerkgemeenschap?
Daarnaast wil ze met ons ook praktisch in gesprek gaan, hoe wij kerk op het dorp willen zijn en onderzoeken wat er in Oostvoorne mogelijk is.

De kerkenraad hoopt op een goede opkomst!

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 09:30 uur