"Dieper de psalmen in” met ds. Helene Perfors. "Dieper de psalmen in” met ds. Helene Perfors.
De Psalmen worden misschien wel het meest geciteerd in literatuur, muziek en kunst.
De teksten zijn vol met lofprijzingen, gebeden en diepe gedachten over het leven en God.
De emoties rijzen en dalen in de psalmen, soms zijn ze wanhopig en soms lopen ze over met vreugde.
Maar wat moeten we nu precies over de psalmen weten om ze goed te kunnen begrijpen?
We houden waarschijnlijk van de psalmen omdat ze zo dicht bij ons eigen leven staan.

U bent van harte welkom dinsdag 20 november om 19.30 uur in de consistorie van de kerk.
U kunt zich aanmelden bij Liesbeth van Wijnen of via mail:

Dorpskerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 09:30 uur