Wie zijn wij?

Wij zijn een gemeenschap die op allerlei manieren onze weg zoekt met God en Jezus en het verhaal van de Bijbel.

Ons geloof helpt ons woorden te geven aan onze dankbaarheid, onze hoop en ons vertrouwen.
Niet altijd vanzelf, soms met vallen en opstaan, en soms ook verrassend vrolijk.
We beschouwen geloven als iets dat nooit af is. We blijven altijd leren, en we blijven altijd onderweg.

En we zijn niet alleen maar met onszelf bezig, we voelen ons als kerk betrokken bij ons dorp en bij de samenleving. Rondkijken of meedoen, al is het maar voor een tijdje, vinden we prima. Iets weten van de kerk of er lid van zijn is daarbij voor ons geen voorwaarde.
Je bent gewoon welkom, met jouw vragen en jouw (on)geloof. En dan zien we wel.

De Protestantse Gemeente Oostvoorne is aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland.

Dorpskerk - Hemelvaart - max. 30 kerkgangers
datum en tijdstip 13-05-2021 om 09:30 uur