Kinderdienst van zondag 24 maart

Zondag 24 maart hebben de kinderen van de kinderdienst, een dienst speciaal voor de allerkleinsten onder ons, geluisterd naar een zaai-avontuur.

Een saai-avontuur?! Nee, een ZAAI- avontuur.
Zij kregen namelijk bezoek van opa Knoest. Hij kwam vertellen over zijn avonturen op het veld, waar hij zaadjes wilde zaaien.
Samen met zijn poes Snoesepoes en wat hulp van de kinderen heeft opa Knoest het uiteindelijk voor elkaar gekregen om uit zijn zaadjes tuinkers te laten groeien.

Naast het luisteren naar dit avontuur, het zingen van leuke liedjes en het samen bidden is er ook geld opgehaald voor zorgboerderij ‘Op Aarde’, we maken het bedrag van 22,30 euro over naar dit mooie en bijzondere initiatief.

De kinderen hebben na afloop onder het genot van een drankje een bloempotje versierd en deze gevuld met tuinkers mee naar huis genomen.

Kijk voor meer foto's in het fotoalbum of KLIK HIER

Het was een gezellige middag.
Groeten, Ingrid, Karin, Liana en Charlotte

Dorpskerk - Bevestigingsdienst ds. Marijke van Selm