Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostvoorne
 
 
Danny Langbroek (1-10-20) Danny Langbroek (1-10-20)

Met zijn vrouw Ingrid en zoons David en Lucas woont Danny Langbroek op de Gildenlaan. Oudste zoon Matthijs verhuisde kortgeleden naar Den Haag, waar hij ook studeert. Waar het leven van juf Ingrid op de CNS inmiddels weer bijna ‘gewoon’ is geworden (maar wat is gewoon nog in deze tijd, en hoe voorlopig?) werkt Danny nog altijd voornamelijk thuis. Juist de laatste weken was hij weer wat vaker op kantoor, en juist afgelopen maandag (28-09), de dag voorafgaand aan de nieuwste maatregelen, bracht hij in de auto door om alle medewerkers thuis te verrassen met een blijk van waardering. Zeshonderd kilometer reed hij toen. Het was heerlijk; even wat anders. Maar nu is alles weer terug bij af. Alle werkdagen op zolder. En voorlopig even geen kilometers meer.

Danny is eigenaar van drie bedrijven: EEMC, dat afschermingsmaterialen verkoopt, Metric, begonnen in coronatijd, dat plastic materialen produceert (en die productie weer naar Nederland haalt) en Elincom, dat producten verkoopt op het gebied van elektronica en industriële automatisering. Aan Elincom was Danny op 1 september precies vijfentwintig jaar verbonden, eerst als werknemer, sinds 2005 als eigenaar. Hoewel het grootste deel van zijn tijd inmiddels ingevuld wordt met organisatorische en bedrijfsmatige zaken, voelt hij zich nog steeds in de eerste plaats een techneut. Die er plezier in heeft technische oplossingen en verbeteringen te bedenken voor apparaten en machines. Digitaal was alles al vóór de coronatijd optimaal geregeld; in zo’n bedrijf is dat uiteraard geen verrassing. Al het werk kon en kan door de achttien werknemers dan ook zonder veel aanpassingen vanuit huis doorgaan. Maar leuk is anders.

Veel tijd om er ongelukkig over te zijn heeft Danny ook weer niet. Hij heeft het druk! Het halve uur van ons interview komen er voortdurend berichten binnen, telefonerenden moeten worden weggedrukt of afgescheept tot nader order. Als Ingrid thuis is appt ze hem rond twaalf uur om samen te lunchen. Maar als zij er niet is, kan het zomaar gebeuren dat hij om halfdrie bedenkt dat hij nog niet heeft gegeten. Dus leuk en gezellig, nee dat niet, maar voorlopig hoeven we ons nog geen zorgen te maken dat onze jeugdouderling zich verveelt!


Klik HIER voor het Filmpje met Danny

Foto's:

 

 
terug
 
 
 
 

Dorpskerk - Dienst van S&T
datum en tijdstip 26-06-2022 om 09:30 uur

ds. R. van Selm

meer details

 
Kerkdienst meekijken

meevieren of terugkijken
 
Overzicht kerkdiensten

Klik HIER voor het overzicht
 
Collectegeld overmaken?

Bijdrage overmaken voor de collecte? meer
 
Marijke's blog

Naar blog
 
Ons Kerkblad digitaal

Ons kerkblad!
 
Kringloopwinkel 'Het Vervolg'

 
Digitale nieuwsbrief

Voor aanmelden of downloaden PGO Nieuwsbrief klik hier.
 
Vraag, opmerking of idee?

Klik HIER meer
 
Bestellen van Collectebonnen

meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.