Cantorij

De cantorij van de PGO ondersteunt sinds 1982 het gezongen woord in onze erediensten.

Inmiddels is onze cantorij uitgegroeid tot een groep van circa 35 gemeenteleden.
Onder leiding van cantrix Elly Bakker en veelal samen met orgel, piano of fluit, zorgt de cantorij voor de muzikale omlijsting van onze kerkdiensten.

Vooral tijdens de Kerst- en Paasdienst, de muzikale hoogtepunten van het kerkelijk jaar, wordt op de cantorij gerekend.
Daarnaast organiseert de cantorij zelf jaarlijks een speciale zangworkshop.

Dankzij het enthousiasme en de deskundigheid van Elly Bakker, heerst er een uitstekende sfeer binnen de cantorij en straalt haar enthousiasme over op ons.

Zij zorgt ervoor dat wekelijks onze zang- ─Śn lachspieren flink worden los gemaakt.

Voor inlichtingen fam. van den Berg : 0181 - 482304

Zie hier de foto van cantorij eind augustus 2012