Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oostvoorne
 
 
Aad Quak Aad Quak

Twee dagen per week was hij toch wel kwijt aan de Kringloop, toen alles nog gewoon was. Ophalen, sorteren, en natuurlijk de openstellingen op de woensdagen en eens per maand op zaterdag. En hij verveelde zich toch al niet: niet alleen de tuin achter het huis, maar ook de volkstuin aan de Brielseweg vragen tijd en aandacht, en dan zijn er nog de vogels, het koersballen en de muziek. De accordeon bespeelt hij niet in verenigingsverband, maar hij komt er thuis nu wel veel meer aan toe, dat is fijn. Wie weet, horen we hem nog eens spelen in een van onze internetdiensten.

Aad is geboren en getogen op Rozenburg. Het is alweer een heel tijdje geleden dat hij vervroegd uit het arbeidsproces stapte. Dat was nadat hij het aannemersbedrijf dat hij samen met zijn broer runde, verkocht. Hij werkte als zelfstandige jarenlang voor Shell Moerdijk, op de kraan. De jaren die volgden, waren niet altijd de gelukkigste in zijn leven, maar inmiddels is er rust en vrede en een lieve vrouw, Carina, met wie hij in Oostvoorne woont. Zeer tot tevredenheid.

Wat Het Vervolg betreft, daar is in de afgelopen maanden alles grondig gesorteerd, uitgezocht, opgeruimd en voorbereid voor een hernieuwde openstelling. Het is niet alleen een Oostvoorns probleem dat de doorstroom van tweedehands goederen en artikelen stagneert, en mensen in hun corona-opruimwoede dan in vredesnaam maar hun nog goede afdankertjes naar de stort brengen, wat natuurlijk doodzonde is. Zeker in Oostvoorne, waar uit al die prachtige huizen evenzovele prachtige spullen tevoorschijn komen, die een tweede kans verdienen. Iedereen blij: degene die opruimt, degene die een schat vindt, en degenen die uit de opbrengst financieel ondersteund kunnen worden door de Stichting. Mede dankzij het werk van Aad en de andere zestig vrijwilligers. We hopen elkaar snel weer in de winkel te treffen!

Filmpje met Aad

Foto's 
terug
 
 
 
 

Dorpskerk - Dienst van S&T
datum en tijdstip 26-06-2022 om 09:30 uur

ds. R. van Selm

meer details

 
Kerkdienst meekijken

meevieren of terugkijken
 
Overzicht kerkdiensten

Klik HIER voor het overzicht
 
Collectegeld overmaken?

Bijdrage overmaken voor de collecte? meer
 
Marijke's blog

Naar blog
 
Ons Kerkblad digitaal

Ons kerkblad!
 
Kringloopwinkel 'Het Vervolg'

 
Digitale nieuwsbrief

Voor aanmelden of downloaden PGO Nieuwsbrief klik hier.
 
Vraag, opmerking of idee?

Klik HIER meer
 
Bestellen van Collectebonnen

meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.